3F Superligaen

Matchvinder Lerager: Vi er klart det bedste hold

F.C. København spillede sig markant tættere på sit første danske mesterskab siden 2019, da de søndag aften slog FC Midtjylland, og det var en fuldt fortjent sejr, mener kampens enlige målscorer.

F.C. København FCK FC Midtjylland Superliga
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nogle kampe betyder mere end andre, og søndag aftens kamp mellem F.C. København og FC Midtjylland hører til i den første kategori.

De gæstende midtjyder kunne have reduceret københavnernes forspring i toppen af Superligaen til tre point, men i stedet var det hjemmeholdet, der med en 1-0-sejr tog et stort skridt mod det danske mesterskab.

Den enlige scoring blev sat ind af Lukas Lerager, og han var ikke i tvivl om, hvorvidt de tre point havnede det rigtige sted.

– Jeg synes stadig, vi er det klart bedste hold i dag, vi får mange store chancer i dag og lægger et godt tryk på dem, så jeg synes det er fuldt fortjent, at vi vinder, sagde Lerager til TV3+.

Efter to kampe i mesterskabsspillet fører F.C. København nu med ni point ned til FC Midtjylland, men der resterer stadig otte kampe og dermed 24 point, inden mesterskabet endegyldigt er placeret, og tilgangen fra F.C. København er ikke ligefrem nyskabende.

– Vi tager én kamp ad gangen, selvom det lyder meget klichéagtigt, så er det sådan vi tænker, nu er der otte finaler tilbage, og det er det eneste vi tænker på – bare at tage én kamp ad gangen, lyder det fra Lerager, der samtidig har roser til den københavnske tilskuere.

FCK-darling husker en svær tid: I starten slog fansene mig næsten ihjel!

– Om vi spiller ude eller hjemme; De støtter os altid, alle udebaneafsnit er altid fyldte, og det er dejligt at se, at vi snart har et snit på 30.000 tilskuere til hver kamp.

F.C. København skal allerede på torsdag på besøg i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P