Europæisk Fodbold

Den gyldne trio fortsætter: Dobbelt hattrick og tripple assist i storsejr

Messi, Neymar og Mbappé har for alvor fået gang i samarbejdet i PSG, hvor de for anden kamp i streg er bagmændende bag alle målene i en storsejr.

Messi, Neymar og Mbappé tryllede endnu en gang, da PSG storsejrede i Ligue 1.

I forrige weekend stod Messi, Neymar og Mbappé bag alle PSG’s mål, da de sejrede med 5-1 hjemme over Lorient.

Det var tilfældet igen lørdag aften, da PSG gæstede Clermont Foot i Ligue 1. Her trak PSG sig denne gang sejrrigt ud af opgøret med hele 1-6, og endnu en gang var det de tre superstjerner, der kunne notere sig for samtlige af PSG’s mål og assists i kampen.

Allerede efter seks minutter blev Messi noteret for sin første assist, da han fandt frem til Neymar, som kunne sparke den franske storklub i front.

Efter 19 minutter var Lionel Messi så i assistmagerens rolle igen, hvor han denne gang fik sat Kylian Mbappé op til succes. 0-2 til PSG efter 19 minutter.

Efterfølgende tog verdensstjernerne sig en velfortjent slapper, og tre minutter før pausen fik det undertippede hjemmehold reduceret til 1-2.

I anden halvleg fortsatte PSG i samme tempo som inden pausen, men efter 71 minutter skruede Messi, Neymar og Mbappé bissen på. Her fik PSG scoret fire gange i løbet af 12 minutter.

Først var det Neymar, der sparkede bolden i kassen på et straffespark. Tre minutter senere var det så Kylian Mbappé, der endnu engang sparkede bolden i mål, denne gang på assist fra Neymar.

Superstjerner trådte i karakter i PSG-goalshow

Seks minutter senere, 80 minutter inde i kampen, kunne Messi så notere sig for sit tredje assist, samtidig med at Mbappé fuldendte sit hattrick.

Neymar ville også op og ramme eventyrtallet, og allerede tre minutter senere blev også han noteret for et hattrick – denne gang med assist fra Mbappé. 1-6 til PSG.

Medie: PSG øger gigantisk tilbud for at beholde Mbappé

Med sejren har PSG nu 15 point ned til den nærmeste forfølger i Ligue 1. Clermont Foot holder sig derimod kun lige akkurat over nedrykningsstregen med et enkelt point.

Nedenfor kan du få et overblik over de tre PSG-stjerners vanvittige statistik fra kampen.