Bundesligaen

Bayern sikrer tre point med kneben hjemmesejr

Bayern München ligner langt fra sig selv for tiden, og lørdag kunne de med nød og næppe trække sig sejrrigt ud af opgøret hjemme mod Augsburg.

Bayern München vandt kun lige akkurat hjemme over Augsburgs i Bundesligaen.
Foto: Lukas Barth/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München har blot vundet seks ud af de seneste 12 kampe, hvilket efter standarden i den sydtyske storklub vel nærmest må regnes for at være en katastrofe.

Lørdag eftermiddag vandt de så kun lige akkurat med 1-0 hjemme mod Augsburg. Her skulle Bayern München helt hen til det 82. minut af kampen, inden Lewandowski sparkede bolden i mål på et straffespark.

Straffesparket blev i første omgang ikke dømt af dommeren, men efter et VAR-tjek stod det klart, at der havde været en hånd på bolden i Augsburg-feltet.

Bevares, Bayern München sad på både spil og chancer mod Bundesligaens 14. plads, men hvor man førhen nok ville have set en overbevisende sejr med tre-fire mål, blev det altså kun til en kneben 1-0-sejr.

Den gule ubåd sænkede Bayern

I Bayern Münchens forrige kamp så det heller ikke for godt ud, da undertippede Villarreal slog de sydtyske giganter hjemme med 1-0 i den første af to kvartfinaler i Champions League.

Med lørdagens sejr hjemme over Augsburg, indtager Bayern München fortsat førstepladsen i Bundesligaen, hvor man har et forspring på ni pont ned til de nærmeste forfølgere fra Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P