LaLiga

Ronaldinho besøgte Camp Nou: Har altid tænkt, at Xavi ville ende som træner

FC Barcelona-legenden Ronaldinho har været på besøg i sin tidligere klub, hvor han har store roser til Xavi.

Ronaldinho har besøgt FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, hvor han roser Xavi.
Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

Ronaldinho spillede i FC Barcelona i fem år fra 2003 til 2008. Her nåede han at spille sig ind i de fleste fodboldhjerter med sit altid store smil og sine imponerende tekniske færdigheder.

Den brasilianske stjerne har netop besøgt sin gamle hjemmebane, Camp Nou, hvor han blandt andet blev spurgt ind til sin tidligere holdkammerat, Xavi, der nu gør sig som cheftræner i Barca.

– Det går godt, med det han foretager sig lige nu. Jeg er virkelig glad på hans vegne, og jeg håber, at det fortsætter med at gå som det gør nu.

– Han er utrolig. Ikke kun som spiller, men også som person. Det er smukt, at han er vendt hjem til Barca. Jeg er virkelig glad, lyder det fra Ronaldinho til Barca TV.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Ronaldinho spillede sammen med Xavi i samtlige af sine fem år i FC Barcelona, hvor de formåede at vinde La Liga to gange, mens det blev til en enkelt triumf i Champions League.

– Jeg har altid tænkt, at han ville ende som træner – selv dengang da vi spillede. Så det kommer ikke som en overraskelse for mig, og som jeg har sagt før, så er jeg virkelig glad for, at han er tilbage i Barca. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke, og håber på, at det bliver storslået.

Barca-profil ramt af lyskeskade

Ronaldinho har da også høje forventninger til sin tidligere holdkammerat, som han tror på, kan føre FC Barcelona tilbage til toppen af europæisk fodbold.

– Uden tvivl. Han gjorde det som spiller, og forhåbentlig er han i stand til også at gøre det som træner.

Ronaldinho blev i 2005 hædret med en Ballon d’Or. I 2015 lagde han støvlerne på hylden i en alder af 35 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P