Premier League

Klopp ikke tvivl: Han er verdens bedste træner

Jürgen Klopp fortalte på pressemødet forud for Liverpools kamp imod Manchester City, at rivalernes manager, Pep Guardiola, er den bedste træner i verden.

Jürgen Klopp Liverpool Champions League
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix.

I fodboldverdenen er der altid en debat om, hvem der er den bedste, ligegyldigt om snakken falder på målmænd, angribere eller trænere.

Især sidstnævnte bliver af mange anset for at være en svær situation, da det fra klub til klub er forskelligt, hvad trænerne har at arbejde med.

Guardiola tænder af: Atletico-spiller hamrer bolden i hovedet på nedlagt City-stjerne

Ikke desto mindre så var Liverpools manager, Jürgen Klopp, ikke i tvivl om, hvem han ville pege på som den bedste træner i verden, da han holdte pressemøde fredag.

– Pep (Guardiola, red.) er den bedste træner i verden. Hvis nogen tvivler på ham, så har jeg ingen ide om, hvordan det kan lade sig gøre, sagde Liverpool-manageren forud for kampen imod netop Guardiola og Manchester City i weekenden.

Den tyske managers svar kom i forbindelse med, at journalisterne på pressemødet spurgte ind til, hvorvidt Klopp mente, at Guardiola til tider overtænkte sine kampe.

Den snak gad Liverpool-manageren dog ikke høre på, hvilket resulterede i den meget flotte og anerkendende hæder af sin trænerkollega.

Udover at snakke om Guardiola, så havde Jürgen Klopp også en anden glædelig nyhed til klubbens fans. Det kan du læse meget mere om herunder.

Klopp inden City-kamp: Ingen skader i truppen

Kampen mellem Manchester City og Liverpool spilles søndag den 10. april klokken 17:30 og bliver vist på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P