Bundesligaen

Bayern-træner: Drømmen er Mbappé og de Jong

Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann, indrømmer, at det ville være to drømmesignings, hvis bundesligaklubben hentede Kylian Mbappé og Frenkie de Jong.

Julian Nagelsmann Bayern München Bundesliga
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix.

Bayern München er blandt de bedste hold i fodboldverdenen, hvor de år efter år kæmper med om titlerne i både Tyskland og Europa.

Derfor er det også helt naturligt, at de bedste fodboldspillere i mange tilfælde bliver sat i forbindelse med de tyske mestre, hvor spillere som har Erling Haaland og Antonio Rüdiger begge har været oppe at vende som nye tilgange til Bayern.

Medie: PSG vil hente Mbappé-erstatning i Chelsea

Nu fortæller klubbens cheftræner, Julian Nagelsmann, dog selv, hvem der i hans verden ville være drømmetilgange på hans Bayern-mandskab.

– Mbappé selvfølgelig – og Frenkie de Jong er også en virkelig god spiller. Men de går begge to langt udover vores muligheder, siger Nagelsmann ifølge Fabrizio Romano.

Mens Mbappé har været rygtet til mange klubber, hvor især Real Madrid af mange menes at blive de helt store vindere af den franske verdensmester, så har rygterne omkring FC Barcelonas de Jong været knap så store.

Tilbage i januar transfervinduet blev hollænderen dog sat i forbindelse med netop Bayern München.

Netop det rygte har transferjournalisten Fabrizio Romano også hørt om, hvor han sager påstår, at sydtyskerne spurgte ind til en handel tilbage i januar.

Ronaldinho råder Barca til at hente landsmand

FC Barcelona var dog langt fra interesseret i at sælge deres dyrebare hollænder, hvilket både klubben og dens cheftræner, Xavi, fortalte Bayern.

Siden FC Barcelona hentede Frenkie de Jong i Ajax i 2019 for 86 millioner euro, har den 24-årige midtbanespiller optrådt 130 gange for catalanerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P