Premier League

Egyptisk minister: Rådede Salah til at forlade Liverpool

Den egyptiske sportsminister har anbefalet Modhamed Salah at forlade Liverpool, men den 29-årige angriber lytter tilsyneladende ikke til ministeren.

Ifølge Egyptens sportsminister, har Mohamed Salah planer om at blive i Liverpool.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpools målfarlige egypter, Mohamed Salah, har kontraktudløb med klubben til sommer, og de to parter er endnu ikke nået til enighed om en forlængelse.

Derfor er der det seneste stykke tid blevet spekuleret i den 29-årige angribers fremtid, og nu kan Egyptens sportsminister bidrage spekulationerne.

– Jeg mødtes med Mohamed Salah i lufthavnen efter kampen mod Senegal, hvor vi glippede VM. Jeg sagde til ham, at han skal forsøge at glemme det, der er sket, og i stedet fokusere på det næste.

– Jeg har rådet ham til at fortsætte sin rejse i en anden klub end Liverpool, men hans egen retning er nu at forlænge kontrakten med Liverpool, lyder det fra sportsministeren Ashraf Sobhi ifølge en lang række engelske medier.

The Sun er et af de medier, der har skrevet om sportsministerens udtalelser. Her forlyder det sig også, at Mohamed Salah skulle være blevet tilbudt en kontrakt på 3,5 millioner kroner om ugen af Liverpool.

Medie: Liverpool lurer på Bayern-stjerne

Mohamed Salah skiftede fra AS Roma til Liverpool tilbage i 2017. Det er siden blevet til 153 mål i 240 kampe i den engelske traditionsklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P