Premier League

Chelsea-boss hylder spiller efter ny milepæl: En sand fornøjelse

Chelsea-manager Thomas Tuchel kender ikke en eneste, der ikke elsker den hårdtarbejdende midtbanespiller, der nu har rundet en ny milepæl i Chelsea.

Thomas Tuchel hylder N'Golo Kante for sin person og sin indsats i Chelsea.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Da Chelsea i weekenden blev sat eftertrykkeligt på plads af Christian Eriksen og resten Brentford med et 1-4-nederlag hjemme, var det samtidig kamp nummer 250 for N’Golo Kante i Chelsea-trøjen.

Chelsea-manageren har nu fået lov til at træne den 31-årige franskmand i mere end et år, og det er han særdeles glad for:

– Det har været en fornøjelse at se ham alle 250 kampe. Selvfølgelig, det er en sand fornøjelse og jeg føler mig virkelig heldig over at være hans træner, for han er en fantastisk fyr og spiller, lyder det fra Chelsea-manageren til Chelseas hjemmeside.

Som man nok kan fornemme, er det ikke kun på banen, at Thomas Tuchel værdsætter den hårdtarbejdende midtbanespiller.

– Han er så unik. Jeg kender ikke en eneste, som ikke elsker ham. Selv mine venner og familie, som holder med andre klubber, de elsker alle sammen N’Golo Kante – og med god grund.

N’Golo Kante kom til Chelsea i 2016. Her skiftede han fra Leicester, der netop havde fuldbyrdet mirakel-sæsonen, hvor de vandt Premier League.

Den elskværdige midtbanespiller har siden været et af de mest sikre navne på holdkortet i klubben.

John Terry: Denne spiller skal være Chelseas næste kaptajn

N’Golo Kante har kontraktudløb med Chelsea i sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P