Premier League

Arteta undskylder: Uacceptabelt

Arsenals manager Mikel Arteta undskylder og kalder præstationen mod Crystal Palace for uacceptabel.

Arsenals manager, Mikel Arteta, undskylder for nederlaget til Crystal Palace i Premier League.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Arsenal var inden mandagens kamp mod Crystal Palace inde i en flot stime, hvor det var blevet til seks sejre i de seneste syv kampe, og kun Liverpool havde formået at tage point fra Arsenal.

Joachim Andersen og resten af Crystal Palace viste dog klassen og vandt hjemme med 3-0 over det formstærke London-mandskab, og dermed mistede Arsenal vigtige point i kampen om top fire i Premier League.

Efter kampen er det derfor også en tydeligt skuffet manager i Arsenal, Mikel Arteta, der undskylder for holdets præstation:

– Især første halvleg var dårlig. Stort tillykke til Crystal Palace for at vinde kampen og den måde, de præsterede på, men vi var slet ikke med i kampen i dag (mandag, red.).

– Vi kom sent på alle bolde, vi var for svage i vores dueller og vi fortjente ikke at spille med. Selv de sekvenser, hvor vi var med i kampen og sad på bolden, var vi sjuskede.

– Vi havde ingen dominans, og var på ingen tidspunkter i stand til at tage kontrol over kampen. Derudover indkasserede vi to mål, som vi aldrig skulle have lukket ind, så overordnet set var det uacceptabelt. Derfor er det nu tid til at trække i arbejdstøjet, undskylde, samle os og så forberede os på kampen mod Brighton, lyder det fra Mikel Arteta ifølge Arsenals hjemmeside.

Joachim Andersen med dobbeltassist: Crystal Palace afmonterede Arsenal

Med mandagens nederlag må Arsenal nu se rivalerne fra Tottenham fastholde fjerdepladsen i Premier League. De to London-klubber har dog begge 54 point, men Arsenal har spillet en enkelt kamp mindre end Tottenham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P