Superstjerner trådte i karakter i PSG-goalshow

Messi, Neymar og Mbappé kom alle på måltavlen, da PSG søndag aften storsejrede hjemme over Lorient i Ligue 1.

Messi, Neymar og Mbappé scorede alle for PSG i Ligue 1 søndag aften.

Messi, Neymar og Mbappé var altoverskyggende for PSG søndag aften, da de kunne notere sig for alle målene i PSG’s 5-1-sejr over Lorient.

En trio, som mange havde spået til at blive en af de mest dominerende i historien, men som næppe har levet op til forventningerne hos de fleste fodboldfans.

Det skyldes især, at Messi ikke har ramt sit tidligere niveau siden skiftet til PSG og Neymar har døjet med skader. Der har også været tale om, at matchet mellem de tre kæmpestjerner er bedre på papiret end i virkeligheden.

Årsagerne til de undervældende præstationer fra de tre stjerner kan være mange, men søndag aften fik PSG endelig fuld valuta for pengene.

Her lykkedes det nemlig de tre stjerner at score i samme kamp for PSG for første gang nogensinde. Neymar og Kylian Mbappé scorede endda to hver.

Efter 12 minutter åbnede Neymar målfesten, inden Mbappé fulgte trop et kvarter senere.

Efter 56 minutter fik gæsterne fra Lorient reduceret, men 11 minutter senere gjorde Mbappé det til 3-1. Kort efter ville Messi også lege med, da han kunne notere sig for sin blot tredje scoring for PSG i Ligue 1 siden sit skifte fra Barca i sommer.

Kort før slutfløjt kunne Neymar så runde det franske goalshow af, da han gjorde det til 5-1.

Ronaldinho med opsang til PSG-fans: Hvis du buher af Messi, hvem vil du så tiljuble?

Dermed sikrede PSG sig de tre point i overbevisende stil, efter en skidt periode i den franske storklub. Forinden kampen mod Lorient søndag aften, havde PSG således tabt tre ud af de seneste fire kampe, blandt andet med et smerteligt nederlag og Champions League-exit mod Real Madrid.

Med søndagens sejr indtager PSG førstepladsen i den franske Ligue 1, hvor de har et forspring på 12 point ned til Marseille på andenpladsen.