OB-talent tog sagen i egen hånd: Sikrer OB vigtige point i nedrykningsspillet

OB's 18-årige Jakob Breum blev dobbelt målscorer, da OB sejrede hjemme over FC Nordsjælland.

OB tog hul på nedrykningsspillet søndag, da FC Nordsjælland kiggede forbi på Nature Energy Park i Odense.

Her løb OB med en 2-1-sejr og tre særdeles vigtige point i en direkte duel om at holde afstand til nedrykningsstregen.

I bedste FC Nordsjælland-stil sad Farum-klubben fint på spillet, uden at det var af dominerende karakter. Det var dog ikke ensbetydende med, at de havde nemt ved at komme til chancer, ej heller kunne de afholde OB fra at komme til afslutninger.

Efter en halv times spil fandt bolden vej til den blot 18-årige Jakob Breum i FCN-feltet, og efter at have måttet se Andreas Hansen i FCN-målet få lappen på sit hovedstødsforsøg, kunne Jakob Breum gøre det til 1-0 på reposten. Det var ikke verdens flotteste mål, men efter en berøring med knæet, fik Jakob Breum prikket bolden i mål.

Kort inde i anden halvleg, efter 53 minutter, var den unge OB’er på spil igen. Efter assist fra Issam Jebali, der spillede en flot kamp og var boldsikker hele vejen igennem, kunne Jakob Breum gøre det til 2-0 for OB, da han modtog bolden i OB-feltet og uden tøven sparkede bolden hårdt, højt og resolut ind i kassen.

Kampen lignede efterfølgende en sikker OB-sejr, men FC Nordsjælland fik pustet nyt liv i kampen, da de efter 67 minutter fik reduceret til 2-1. Her var det Oliver Rose-Villadsen, der med et fladt og præcist indlæg fandt vej til Simon Adingra. Han modtog bolden ved straffesparkspletten i OB-feltet, og med en flot first-timer sparkede Simon Adingra den helt op i krogen, uden chance for Hans Christian Bernat i OB-målet.

Varm OB-angriber: Føler mig skarp for tiden

Det gav fornyet håb til FC Nordsjælland, der satte sig på resten af kampen. Mål blev det dog ikke til, og dermed snuppede OB en sejr på 2-1 og tre vigtige point.

Med sejren og de tre point kan OB nu puste ud for en stund, da Vejle Boldklubs nulløsning mod AGF betyder, at OB har et hul på syv point ned til nedrykningsstregen. FC Nordsjælland kan derimod nu mærke Vejle Boldklubs ånde i nakken, hvor kun fire point adskiller de to mandskaber.