Premier League

Thomas Frank: Vi vil gerne fortsætte med Eriksen

Brentford-manager Thomas Frank ser gerne, at Christian Eriksen fortsætter i Brentford efter sommerferien.

Thomas Frank håber, at Christian Eriksen bliver i Brentford.
Foto: Darren Staples/AP/Ritzau Scanpix

– Jeg tror ikke, det er nogen hemmelighed, at vi gerne vil fortsætte samarbejdet med Christian, lød det fra Brentford-manager Thomas Frank på fredagens pressemøde.

Christian Eriksen har ikke brugt særlig lang tid på at genfinde sit niveau.

Efter en indskiftning mod Newcastle, spillede Christian Eriksen hele kampen i udesejren over Norwich ugen efter – det samme gjorde han mod Burnley yderligere en uge senere, hvor det også blev til en assist for den danske midtbanekreatør.

Senest sad han så ude på grund af Covid-19 i Brentfords sidste kamp før den netop overståede landsholdspause, men det er ikke noget, der ser ud til at have påvirket danskeren.

Således scorede han for Danmark i begge testkampe, og Christian Eriksen ligner for alvor sit gamle jeg igen.

Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at Thomas Frank gerne vil forlænge samarbejdet med Christian Eriksen i Brentford.

– Jeg er rimelig overbevist om og sikker på, at Christian nyder at være her. Men jeg er også klar over, at der ikke kommer til at blive truffet en beslutning fra hverken Brentford eller Christian før sæsonen er slut, sagde han på fredagens pressemøde og fortsatte:

– Jeg tænker, at jeg kommer til at få mange spørgsmål omkring dette hver fredag fremadrettet, og jeg vil prøve at besvare dem bedst muligt. Men jeg synes, det er åbenlyst, at vi gerne vil fortsætte med Christian.

Kjær om VM-lodtrækning: Vi skal gå videre

Christian Eriksens aftale med Brentford løber indtil videre frem til sommer. Han har næste chance for at vise sig frem for London-klubben lørdag den 2. april klokken 16.00, hvor Chelsea venter i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P