3F Superligaen

Rasmus Falk: Jeg præsterer også på et højt niveau i Superligaen

Rasmus Falk mener, at han også præsterer på et højt niveau i Superligaen, men at det bare ikke får samme opmærksomhed som de store, internationale kampe.

Rasmus Falk mener, at han også præsterer på et højt niveau i Superligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rasmus Falk har det med at levere på et særdeles højt niveau, når F.C. København møder europæiske storklubber.

Senest fik han ros for sin præstation ude mod hollandske PSV, da F.C. København spillede 4-4 i den første af de to playoff-kampe i Conference League.

Efter kampen sammenlignede flere foldboldkyndige hans præstation med den famøse kamp mod Manchester United for to år siden, hvor han ligeledes imponerede de danske fodboldfans. Den kreative midtbanespiller køber dog ikke selv præmissen om, at han præsterer på et ekstra højt niveau i de store kampe.

– Jamen det synes jeg jo også, at jeg gør i Superligaen. Jeg synes jo så bare, at det bliver målt på nogle lidt andre parametre. Hvis jeg laver det samme i Superligaen, så vil man måske ikke tænke over det på den måde, lyder det fra Rasmus Falk til campo.dk.

Den tekniske midtbanespiller medgiver dog, at selvom han ikke synes, der er noget ekstraordinært ved præstationerne, så har han gjort det godt i flere af de internationale kampe de seneste år.

– Der er ingen tvivl om, at det var nogle gode kampe – Og det er ikke kun PSV-kampen, det var også Celtic, Istanbul og Manchester United, der har været gode.

Ny FCK-svensker: Vil hjælpe holdet til at vinde mesterskabet

Selvom Rasmus Falk er tydeligt tilfreds med sine præstationer i de europæiske kampe, så er det ikke det, der fylder mest lige nu.

– Jeg synes generelt, at jeg har fået løftet mit bundniveau op på et rigtig godt niveau, og vigtigst af alt, så er jeg kommet tilbage fra et halvt års tid, hvor jeg ikke kunne bidrage med så meget, lyder det fra Rasmus Falk, der sad ude med en skade i en stor del af efterårssæsonen.

Rasmus Falk og F.C. København tager hul på mesterskabsspillet i Superligaen søndag klokken 18.00, hvor man skal forsøge at hente tre point ude mod Superligaens fjerdeplads, AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P