VM 2026

Ralf Rangnick udpeger VM-favoritter: Vinter-VM er en fordel

Ralf Rangnick mener, at England må regnes for at være en af favoritterne til VM i Qatar 2022 - især på grund af tidspunktet for slutrunden.

Ralf Rangnick tror på Tyskland og især England til VM 2022 i Qatar.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds nuværende manager, Ralf Rangnick, har et ben i to lejre forud for VM 2022 i Qatar.

Som tysk manager i en engelsk klub, virker det da også en anelse besynderligt, at det er netop de to nationer, han fremhæver som favoritter forud for VM.

– Jeg synes, at England ligner et tophold, og det er helt sikkert et hold, som kan komme til at spille en central rolle.

– Jeg tror også, at Tyskland, med Hansi Flick i spidsen, er i en god position igen. Men eftersom VM bliver afviklet i Qatar, og selvom de får aircondition på de fleste stadions, så er det en svær situation, at spille om vinteren, hvor man har en VM-pause midt i sæsonen. Så det er en helt ny oplevelse for alle, lyder det fra Ralf Rangnick på Manchester Uniteds hjemmeside.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom England ikke har vundet VM siden 1966, mener Ralf Rangnick, at i år kan blive året, hvor trofæet endelig “kommer hjem”.

– Det bliver spændende at se. Jeg tror, at England kan gå hen og få en fordel af, at VM bliver spillet midt i sæsonen.

– Det har altid været et problem for England at spille VM efter slutningen på en meget, meget lang sæson, med det højeste antal kampe, og derfor tror jeg, at det faktum, at VM bliver spillet midt på sæsonen kan vise sig at være en fordel for England.

Kjær om VM-lodtrækning: Vi skal gå videre

England er i pulje med USA, Iran og enten Scotland, Ukraine eller Wales ved VM, efter der blev trukket lod fredag aften. Du kan se puljerne ved VM 2022 i Qatar HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P