Europæisk Fodbold

Ligue 1-kamp udsat på grund af sne

Kampen mellem Saint-Étienne og Marseille er blevet udsat på grund af sne.

kampen mellem Saint-Étienne og Marseille er udsat på grund af snefald.
Foto: Henning Bagger/BAG/Ritzau Scanpix

Det hører til sjældenhederne, at fodboldkampe fra en af de fem største ligaer i Europa må udsættes på grund af sne. Denne gang hører det i dén grad til sjældenhederne, fordi kalenderen viser april.

Ikke destomindre er Ligue 1-kampen mellem Saint-Étienne og Marseille blevet udsat på grund af snefald. Det fremgår af begge klubbers hjemmesider.

Ifølge AFP er der natten til lørdag faldet helt op mod 25 centimeters sne i området omkring Saint-Étienne, hvor kampen altså skulle være spillet.

Det ville dog ikke være noget problem at gennemføre kampen, da banen på Saint-Étiennes stadion ikke er under sne. Der er i stedet taget hensyn til de mange fans, der ville have svært ved at komme frem til kampen.

De to mandskaber skulle have tørnet sammen lørdag aften klokken 21.00 i en Ligue 1-kamp, og det vides endnu ikke, hvornår den nu udsatte kamp bliver spillet.

Mens Marseille indtager andenpladsen i Ligue 1 med 12 point op til PSG, befinder Saint-Étienne sig i den anden ende af tabellen, hvor man ligger tredjesidst.

Statistik: Frankrig har for vane at vinde guld, når de møder Danmark i gruppespillet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P