Premier League

Tuchel bekræfter anfører-forlængelse: Jeg er meget glad

Thomas Tuchel bekræfter nu, at en forlængelse med anføreren er blevet sikret på grund af en særlig klausul i kontrakten.

Tuchel
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden ikke en underdrivelse, hvis man har lyst til at kalde César Azpilicueta en kulturinstitution i Chelsea.

Til sommer kan spanieren nemlig fejre ti års jubilæum i den engelske hovedstadsklub, hvor han har vundet alt, hvad der vindes kan.

Med kontraktudløb hængende over hovedet var der derfor mange spekulationer omkring et muligt skifte til FC Barcelona på en fri transfer, men det bliver ikke til noget nu.

Fredag bekræfter klubbens manager, Thomas Tuchel, nemlig, at kontrakten med anføreren er blevet forlænget med et år grundet en særlig klausul, som er blevet aktiveret efter spanieren har nået et vist antal kampe i denne sæson.

– Jeg vidste, at det ville ske, fordi jeg kendte til mængden af ​​kampe, før det ville ske. Det er en god ting, at vi var klar over det. Det er gode nyheder for os. Vi har en kontrakt, han er vores kaptajn, han kommer med stor sandsynlighed til at blive her i næste sæson, udtalte Tuchel ifølge Football London og fortsatte:

– Jeg er meget glad. Alle ved, hvor meget jeg stoler på ham, og hvor stor indflydelse han har i denne gruppe og i klubben. Det er meget gode nyheder for os, at han har forlænget.

Se videobeviset: Barca i dialog med Chelsea-stjernes agent

Chelsea er i øjeblikket ellers ikke i stand til hverken at forlænge eller hente nye spillere til, da klubben er under en række sanktioner. Dog kunne denne klausul aktiveres, da kontrakten er indgået før disse sanktioner blev pålagt Chelsea.

32-årige César Azpilicueta har spillet ikke mindre end 464 kampe for Chelsea, hvor han desuden har bidraget med 16 scoringer og 56 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P