LaLiga

Barca-komet: Håber, vi bliver som Iniesta og Xavi

FC Barcelonas Pedri håber på, at han sammen med Gavi kan gå hen og blive en historisk duo på niveau med Xavi og Iniesta.

Pedri håber på, at ham og Gavi kan blive et makkerpar på niveau med Xavi og Iniesta.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Pedri har taget fodboldverdenen og især FC Barcelona med storm, hvor han i stigende grad er i færd med at markere sig som en fremtidens mand i den catalanske storklub og på det spanske landshold.

På et pressemøde forud for Spaniens landskamp mod Island, blev Pedri forholdt de mange sammenligninger med Barca-legenden Iniesta.

– Det er smigrende at blive sammenlignet med ens helt, fordi du gør tingene rigtigt. Iniesta var vanvittig god, og jeg bruger sammenligningerne som motivation, lød det fra Pedri.

Iniesta udgjorde sammen med Xavi et legendarisk makkerpar på midtbanen i både Barca og på det spanske landshold, og hvis det står til Pedri, så kommer ham og Gavi til at gøre det samme.

– Lad os håbe, at vi kan blive ligesom Xavi og Iniesta. Men det bliver svært at gentage hvad de gjorde, lød det fra Pedri inden han satte ord på sit forhold til Gavi:

– Jeg har et specielt forhold med ham, og jeg værdsætter ham virkelig. Han har et stort potentiale.

Avis: Disse 12 spillere kan forlade Barca til sommer

Pedri er i denne sæson noteret for blot ti kampe i La Liga for FC Barcelona, hvor han har siddet ude en stor del af sæsonen med en skader.

Spanien tager hjemme imod Island i en testkamp tirsdag aften klokken 20.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P