Premier League

FA hjælper fans med gratis busser til FA Cup-semifinale

FA hjælper de medrejsende Liverpool- og Manchester City-fans ved at stille 100 busser til rådighed til FA Cup-semifinalen.

FA stiller gratis busser til rådighed for Manchester City- og Liverpool-fans.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Tesen om at sport og politik ikke bør blandes sammen, blev i den grad kastet ud af vinduet tidligere på ugen.

Bevares, det er en bagatel hvad kombinationen af sport og politik angår, men ikke destomindre blev borgmestrene fra Liverpool og Manchester enige om at formulere et skriv til FA, hvor man efterspurgte en ny dato for den kommende FA Cup-semifinale mellem Manchester City og Liverpool.

Årsagen til ønsket om at få flyttet kampen er, at der ikke går tog til London den 16. april, hvor kampen skal spilles.

FA har dog valgt ikke at imødekomme ønsket om en ny kampdato, og i stedet besluttet at stille 100 busser til rådighed for de to klubbers fans – gratis.

Dertil oplyser FA videre, at unødvendigt vejarbejde vil blive sat på pause for at gøre turen lettere for de medrejsende fans.

Selvom 100 gratis busser er en fin gestus og bliver taget positivt imod af flere fans, er der også en hel del, der laver sjov med det generøse tilbud. Blandt andet kan man på Twitter læse et opslag fra en fan, der har taget sig tid til at lave matematikken bag. Han skriver:

– 100 gratis busser. Lad os antage, der er 52 sæder i hver, så vil der kunne blive fragtet 5.200 ud af 90.000 fans. Grinagtigt.

Barca-talent har afvist Guardiola og Manchester City

Kampen mellem Liverpool og Manchester City spilles den 16. april klokken 16.30, hvor vinderen af opgøret kommer til at møde Chelsea eller Crystal Palace i FA Cup-finalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P