Premier League

Premier League-legende indstiller karrieren

Jermain Defoe indstiller karrieren i en alder af 39 år, hvoraf de seneste 22 år er blevet brugt som professionel fodboldspiller.

Den tidligere angriber for Tottenham og Premier League-legende Jermain Defoe takker af som professionel fodboldspiller.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere West Ham og Tottenham-angriber Jermain Defoe har valgt at indstille karrieren i en alder af 39 år. Det skriver han i et opslag på Twitter.com.

– Efter 22 år i spillet, har jeg besluttet at trække mig fra professionel fodbold. Det har været en virkelig svær beslutning, som jeg har vendt med min familie og dem tættest på mig, skriver han i opslaget og fortsætter:

– Jeg fik min professionelle debut som 17-årig tilbage i 1999, og jeg føler, at nu er det rigtige tidspunkt til at takke af. Jeg har haft en fantastisk rejse, og jeg har mødt nogle fantastiske mennesker i spillet.

Resten af opslaget er groft sagt en kærlighedserklæring til fodbolden og en tak til tidligere trænere, holdkammerater og fans i de forskellige klubber, han har spillet for.

Til sidst lyder en tak til hans mor:

– Jeg vil gerne takke min mor. Du gav mig en fodbold, da jeg var to år gammel, og du fik mig til at tro på, at min drøm kunne gå i opfyldelse. Alt hvad jeg er, er jeg på grund af dig, og jeg skylder dig og gud alt.

Sky Sports: To Premier League-klubber har henvendt sig til Pogba

Jermain Defoe er den niende mest scorende angriber i Premier Leagues historie, hvor han kan notere sig for 162 mål.

I landsholdsregi er det blevet til 57 kampe og 20 mål for det engelske landshold.

Efter et ophold på halvandet år i skotske Rangers, skiftede Jermain Defoe til Sunderland denne vinter, inden han nu takker af.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P