International Fodbold

Mancini: Vi går efter at vinde VM

Italien er endnu ikke kvalificeret til VM 2022, men alligevel går 'Azzurri' efter at vinde efterårets slutrunde i Qatar.

Roberto Mancini udtaler, at Italien går efter at vinde VM 2022 i Qatar.
Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Italien kunne i sommer løfte EM-trofæet og fejre triumfen, efter at have frastjålet Danmarks bødler chancen for at bringe trofæet hjem til England.

EM-triumfen til trods, snublede det italienske landshold i den efterfølgende VM-kvalifikationen, hvor man smed adskillige point i de sidste kampe. Dermed snuppede Schweiz førstepladsen i kvalifikationsgruppen, og ‘Azzurri’ skal nu vinde to playoff-kampe for at kvalificere sig til VM i Qatar 2022.

Selvom Italien endnu ikke er sikret en billet til årets VM, er landstræner Roberto Mancini ikke i tvivl om, hvad målsætningen er:

– Vores mål er at vinde VM. For at gøre det skal vi vinde de to kampe. Vi vil gerne til VM for at vinde, lyder det fra Mancini ifølge UEFA’s hjemmeside.

Italien møder Nordmakedonien i den første playoff-kamp, og vinder man den kamp, lyder modstanderen på enten Portugal eller Tyrkiet i den sidste og afgørende kamp.

Med EM-triumfen i baggagen må italienerne være storfavoritter forud for opgøret mod Nordmakedonien. Det er Roberto Mancini dog ikke enig i.

VM 2022 – Den ultimative guide til VM i Qatar 2022

– Vi begynder alle fra 0-0, så alt kan ske over 90 minutter. Jeg ser derfor ingen favoritter. Alle kampe skal spilles, også dem, der virker nemme på papiret, lyder det fra den italienske landstræner ifølge football-Italia.net.

Italien spiller playoff-kampen mod Nordmakedonien torsdag den 24. marts klokken 20.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P