LaLiga

Real Madrid-legende: Hvis klubben ikke henter Haaland nu, så gør de det aldrig!

Real Madrid-legenden Guti fortæller, at hvis den spanske klub ikke henter Erling Haaland denne sommer, så kommer de aldrig til det.

Hvis Real Madrid ikke henter Erling Haaland til sommer, så mener klublegenden Guti, at han aldrig kommer til hovedstadsklubben.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix.

Real Madrid er vant til at blive kædet sammen med de største stjerner i fodboldverdenen, og til det kommende transfervindue i sommermånederne bliver den spanske klub endnu engang kædet sammen med spillere som Kylian Mbappé og Erling Haaland.

Mens tilgangen af Mbappé virker sandsynlig, så er snakken om Haaland en anden. Den norske stjerneangriber fra Borussia Dortmund har været kædet sammen med størstedelen af topklubberne rundt om i Europa.

Mbappés mor kan afgøre fremtiden: Kræver trecifret millionbeløb for skifte til Spanien

Det er også noget, som den 45-årige Real Madrid-legende Guti har lagt mærke til. Derfor er hans melding klar til hovedstadsklubben, hvis de vil have det norske stjernefrø.

– Mbappé spreder entusiasme i os alle, og ikke kun her i Real Madrid. Det er meget vigtigt, at han kommer til LaLiga. Og hvis Haaland også kommer, så vil det være endnu bedre.

– Hvis ikke de henter Haaland nu, så kommer de aldrig til at hente ham, fordi så vil han skifte til en anden stor klub, og derefter bliver det svært at hente ham, siger Guti ifølge calcionews24.com til Chiringuito.

Guti nåede i sin tid i Real Madrid at spille 542 kampe for den spanske kongeklub, hvori det blev til 77 scoringer og 92 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P