Premier League-spiller tiltalt efter tweet

Newcastles Isaac Hayden er i risiko for at få karantæne, efter et tweet i kølvandet på kampen mellem Newcastle og Chelsea.

Kai Havertz blev matchvinder for Chelsea i sejren over Newcastle i Premier League.

Newcastle og måske især Isaac Hayden var svært utilfredse med dommeren i kampen mellem Newcastle og Chelsea for en uge siden.

Her endte Chelsea med at vinde 1-0, og dermed blev Newcastles stime på otte kampe uden nederlag brudt.

Årsagen til utilfredsheden skyldtes dog ikke blot nederlaget i sig selv, men at Chelseas sejrsmål blev scoret kort før tid af Kai Havertz, som Newcastle-lejren mener skulle være udvist fem minutter før pausen da han ramte Dan Burn med en albue.

Derudover følte Newcastle-spillerne sig også snydt for et straffe, da Jacob Murphy blev nedlagt i Chelsea-feltet af Trevoh Chalobah.

Efter kampen gik Isaac Hayden derfor til tasterne på Twitter, hvor han skrev, at det var en imponerende indsats fra Newcastle imod 12 mand. Dermed antydede han, at kampens dommer, David Cootes, spillede for Chelsea i kampen.

Tweetet blev ikke modtaget særlig godt hos FA, der nu har meddelt, at man sigter Isaac Hayden for at angribe integriteten hos dommeren.