3F Superligaen

Medie: FC Midtjylland vil sælge sin bedst betalte spiller

FC Midtjylland har angiveligt i sinde at sælge Pione Sisto til sommer, hvis ikke snart hans sportslige præstationer bliver forbedret.

FC Midtjylland arbejder angiveligt på at sælge Pione Sisto til sommer.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efteråret 2020 var tidspunktet for et lettere dramatisk og opsigtsvækkende skifte i dansk fodbold, da FC Midtjylland endte med at snuppe Pione Sisto lige foran næsen på F.C. København.

Det har sidenhen vist sig ikke at være det drømmematch, som mange havde spået, og Pione Sisto har næppe levet op til FC Midtjyllands forventninger.

Derfor arbejder FC Midtjylland angiveligt på at få solgt Pione Sisto til sommer, hvis ikke han lykkes med at hæve sit sportslige niveau. Det skriver B.T., og tilføjer samtidig, at Pione Sisto har en årsløn på fem millioner kroner og dermed er helt i toppen af lønhierarkiet i klubben.

Officielt: Profil forlænger i FC Midtjylland

27-årige Pione Sistos kontrakt med FC Midtjylland løber frem til sommeren 2024.

Den teknisk stærke offensivspiller er startet på bænken i FC Midtjyllands seneste tre kampe, og han har ikke scoret i Superligaen siden august forrige år.

Pione Sistos udsigt til spilletid må alt andet lige være blevet forværret efter Anders Dreyer er vendt hjem til FC Midtjylland for resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P