Premier League

Liverpool-profil misser FA Cup: Ude med skade i flere uger

Liverpools Trent Alexander-Arnold er ude i op til flere uge med en skade i baglåret.

Trent Alexander-Arnold er skadet i baglåret.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp kunne fredag afsløre, at Liverpools højreback, Trent Alexander-Arnold, er ude i op til flere uger med en skade i baglåret.

Dermed misser Trent Alexander-Arnold de kommende landskampe for England, samtidig med at han ikke kommer til at spille i FA Cup-kvartfinalen mod Nottingham Forrest søndag.

Laudrup om Salah-forlængelse: Kan blive for dyrt for Liverpool

– Trent er ude med en skade i baglåret. Der er ingen gode nyheder, og vi må vente og se, hvor lang tid det kommer til at tage, sagde Jürgen Klopp på pressemødet forud for FA Cup-kampen.

Med skaden risikerer Liverpool samtidig at skulle undvære Trent Alexander-Arnold i nogle af de kommende Premier League-kampe, hvor Liverpool ellers har spillet sig op til kun at være et enkelt point efter Manchester City på førstepladsen.

Liverpool spiller næste gang i Premier League den 2. april ude mod Watford. Den 10. april skal slaget om førstepladsen i Premier League sandsynligvis stå, når Liverpool gæster Manchester City.

Den 23-årige højreback har spillet 26 kampe for Liverpool i Premier League denne sæson, hvor det er blevet til to mål og 11 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P