3F Superligaen

Kent Nielsen: Vi kan gøre det rigtig svært for FC Midtjylland

Silkeborg IF tager imod FC Midtjylland hjemme i den sidste runde af Superligaens grundspil søndag.

Kent Nielsen mener, at Silkeborg IF kan gøre det svært for FC Midtjylland i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF’s cheftræner, Kent Nielsen, føler sig overbevist om, at Silkeborg har værktøjerne til at gøre det rigtig svært for FC Midtjylland, når de to mandskaber tørner sammen i den sidste runde af Superligaens grundspil søndag.

– Det er klart, at FC Midtjylland er en topklub med rigtig mange dygtige spillere, der har store individuelle kvaliteter og som kan afgøre fodboldkampe. Vi har den fornødne respekt for dem, og de kommer utvivlsomt med stor fart og aggressivitet i presset, og de vil også gerne true på deres standardsituationer.

– Men vi har også våben, der kan true den anden vej, og hvis vi rammer vores topniveau som hold, kan vi gøre det rigtig svært for dem. Vi skal spille med dem og ikke slås med dem, lyder det fra Kent Nielsen til Silkeborg IF’s egen hjemmeside.

Både FC Midtjylland og Silkeborg IF har sikret sig en plads i mesterskabsspillet i de sidste ti kampe denne sæson, men derfor er der stadig vigtige point på spil for dem begge. For FC Midtjylland gælder det om at holde sig til i mesterskabsjagten, og ulvene kan næppe tåle at smide flere point dette forår, hvis de stadig vil gøre sig forhåbninger om at vinde det danske mesterskab.

Omvendt skal Silkeborg IF forsøge at rejse sig, og skal samtidig bruge point hvis de vil gøre sig gældende i jagten på medaljer.

Medie: FC Midtjylland vil sælge sin bedst betalte spiller

Kampen mellem de to midtjyske klubber bliver spillet søndag klokken 14.30 i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P