Premier League

Frank Lampard efter vilde jubelscener: Har brækket min hånd

Da Everton gjorde det til 1-0 dybt inde i den ekstraordinært lange tillægstid, kunne Frank Lampard ikke holde glædesrusen tilbage - han fortæller efterfølgende, at han brækkede hånden under sin vilde jubel.

Everton-manager Frank Lampard brækkede sin hånd under kampen mod Newcastle i Premier Leauge.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Da Everton ni minutter inde i tillægstiden bragte sig foran med 1-0 hjemme mod Newcastle, havde Everton-manager Frank Lampard svært ved at holde følelserne tilbage.

Han brød derfor ud i vild jubel efter Alex Iwobis sene scoring, og Frank Lampard fortæller selv efter kampen, at han brækkede sin hånd under jubelscenerne.

– Jeg brækkede forresten min hånd – men det gør jeg gerne i bytte for tre point, fortæller Lampard til Amazon Prime efter kampen og fortsætter:

– Det var under jubelscenerne efter målet, men jeg indså det ikke da det skete. Men som kampen fortsatte, kunne jeg godt mærke, at min hånd blev lidt øm.

Everton tog vital sejr i kamp med bizar situation

Den lange tillægstid i kampen skyldes blandt andet en episode, hvor en tilskuer løb på banen og lykkedes med at lænke sig selv fast til den ene målstolpe. Det kan du læse mere om HER.

Du kan se klippet af Evertons mål og dele af Frank Lampards jubel øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P