3F Superligaen

David Nielsen føler sig ikke sikker på overlevelse: Bliver hverken kedeligt eller ligegyldigt

David Nielsen mener, at resten af foråret bliver alt andet end kedeligt og ligegyldigt for AGF.

David Nielsen tror ikke, at AGF er sikre på overlevelse i Superligaens nedrykningsspil.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF blev i weekenden officielt en del af nedrykningsspillet i Superligaen.

Selvom der lige nu er 12 point ned til Vejle Boldklub på 11. pladsen for AGF, mener David Nielsen ikke, at AGF kan føle sig sikre på overlevelse.

Her peger AGF-træneren selv på, at hvis de taber de indbyrdes kampe mod klubberne under dem i tabellen, kan ‘De Hviie’ pludseligt befinde sig i en position, hvor man bliver nedrykningstruet. Det fortæller han i et interview med Århus Stifstidende.

– Vi er i nedrykningsspillet nu, det må vi ikke glemme, og falder de her indbyrdes kampe forkert ud, kan du som klub godt blive overrasket over, at du måske pludselig kun er fire-fem point fra nedrykningsstregen. Det tror jeg faktisk kommer til at ske. Og det kan også ske for AGF, hvis vi ikke er klar på opgaven.

– Så nej, der venter ikke et kedeligt eller ligegyldigt forår for os. Det er jo helt vildt, hvis folk tror det, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Medie: Rivaler vil hente AGF-profil

AGF spiller sin sidste kamp i Superligaens grundspil søndag den 20. marts hjemme mod Viborg FF. Som tabellen ser ud lige nu, er det de to tophold fra nedrykningsspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P