Dansk Fodbold

Endnu en dansker er vendt hjem fra Rusland

Anders Dreyer vendte tidligere på ugen tilbage til Danmark fra Rusland, og onsdag skrev han så en ultrakort-kontrakt med FC Midtjylland. Nu er også Oliver Abildgaard vendt tilbage fra Rusland.

Oliver Abildgaard AaB Rusland
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer udnyttede tidligere på dagen muligheden for at skrive en kort kontrakt, efter han tidligere på ugen forlad Rusland.

Nu kan den tidligere AaB-midtbanespiller Oliver Abildgaard være på vej til noget tilsvarende. I hvert fald er den 25-årige dansker vendt hjem til Danmark.

TV3 Sport har været i kontakt med AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum, der bekræfter overfor tv-kanalen, at klubbens tidligere spiller er vendt hjem til Danmark.

Bælum ønsker dog ikke at udtale sig yderligere eller spekulere i, hvorvidt AaB skriver kontrakt med klubbens tidligere spiller, ligesom det er tilfældet for Anders Dreyer i FC Midtjylland.

Dreyer om FCM-retur: Førsteprioritet at komme hjem til familie og kæreste

Oliver Abilgaard har spillet i russiske Rubin Kazan siden sommeren 2020, men i de seneste tre kampe har han siddet ude med en skade, og han har dermed slet ikke spillet en betydende fodboldkamp i 2022.

Officielt: Udenlandske spillere i Rusland må forlade deres klubber

Udenlandske spillere i Rusland fik tidligere på måneden ekstraordinært love at suspendere deres nuværende kontrakter og skrive en kort kontrakt med en anden klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P