3F Superligaen

Indskiftet Kasper Kusk blev matchvinder: Det har været op ad bakke

Kasper Kusk kom på banen efter en times spil, hvor han endte med både at lave en assist og et mål i AaB's 2-3 sejr ude mod OB mandag aften.

Kasper Kusk blev den helt store helt for AaB i 2-3 sejren ude mod OB i Superligaen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AaB vandt mandag aften med 2-3 ude mod OB efter en underholdende og tæt kamp.

Friis fik gylden AaB-start: Indskifter sikrede comeback-sejr i Odense

Her blev Kasper Kusk skiftet ind efter en time, og få minutter senere leverede han en flot assist til AaB’s udlignende mål til 2-2. Da kampen blev fløjtet af stod han også som matchvinder efter at have gjort til det 2-3 for AaB.

Der har ellers været langt til spilletid for Kasper Kusk på det seneste, og i AaB’s forrige kamp mod Vejle Boldklub blev han først skiftet ind i dommerens tillægstid. Derfor var det naturligvis også en glad Kasper Kusk, der satte ord på kampen til TV3 Sport.

– Det var svært at forlange mere i dag. Det var selvfølgelig dejligt at komme ind og være med til at vinde kampen. Det var lige, hvad jeg havde ønsket, efter en svær start på den her periode af sæsonen.

Få TV-overblikket over sidste runde i grundspillet her

– Der er ingen tvivl om, at den seneste periode mildest talt har været op ad bakke for mig, og jeg har ikke fået særlig meget spilletid eller særlig meget tillid fra ret mange, så det kunne ikke være meget bedre i dag.

Med mandagens sejr er AaB nu fire point efter FC Midtjylland forud for den sidste runde i Superligaen inden opdelingen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P