Premier League

Boris Johnson siger stop til Chelsea-slagsange: Det er totalt upassende!

Boris Johnson var klar i mælet, da han via sin presserådgiver udtalte sig om Chelseas seneste slagsange, der har fulgt i kølvandet på sanktionerne mod klubbens ejer.

Boris Johnson raser over Chelsea-slagsange.

Chelsea er blevet ramt hårdt af de seneste sanktioner mod Roman Abramovich. Sanktionerne har efterladt Londonklubben uden nogen reel handlekraft, da spillerhandler, billetsalg, kontraktforlængelser og flere aktiviteter i klubben er sat ud af spil.

Det har fået klubbens fans til at synge opbakkende sange til den russiske ejer, hvilket har efterladt en stor vrede hos den engelske premierminister, Boris Johnson.

– Chelsea-fansene skal stoppe deres fuldstændig upassende slagsange, hvor de råber den russiske ejer, Roman Abramovich’s navn, siger Boris Johnsons pressetalsmand og fortsætter.

– Vi accepterer, at der er stærke følelser i fodbold, men det er ikke en undskyldning for den stærkt upassende opførsel, der på ingen måde hører hjemme i denne tid. Jeg mener, at folk kan vise deres passion og støtte til klubberne uden at bruge de kneb, siger pressetalsmanden ifølge Independent.

Den britiske statsleder oplyser samtidig, at han og regeringen er åben for at Chelsea kan blive solgt, hvis bare processen bliver fulgt.

Avis: Chelsea-profil presser på for Barca-skifte

Ifølge pressetalsmanden skal det gå igennem klubben, hvorefter der skal rettes henvendelse til det offentlige, som vil sørge for, at Roman Abramovich på ingen måde kan tjene penge på salget af klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P