LaLiga

Kritik af Barca: Det fortjente Koeman ikke

Henrik 'Henke' Larsson er ikke imponeret over den måde, FC Barcelona behandlede Ronald Koeman på i forbindelse med fyringen.

Henrik 'Henke' Larsson mener ikke, at FC Barcelona behandlede Ronald Koemand med respekt.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Henrik ‘Henke’ Larsson nåede at være assistenttræner i FC Barcelona i 15 måneder, inden han blev fyret sammen med Ronald Koeman tilbage i oktober.

I sin tid i klubben nåede han at opleve Covid-19, et præsident-skifte og en trænerfyring.

I et interview med svenske fotbollskanalen retter han nu kritik mod især den nye præsident i klubben, Joan Laporta, og den behandling, som Ronald Koeman fik i forbindelse med fyringen.

– Det var selvfølgelig turbulent. Det hele gik godt i den første sæson, indtil vi tabte til Granada hjemme i marts måned. Efter det, kunne vi mærke, at der var mindre støtte og tiltro fra ledelsen, især efter Laporta blev præsident. Den manglende tiltro fortsatte indtil sommer, hvor vi tog på ferie og ikke vidste, om vi stadig var i Barca i den efterfølgende sæson, siger Henrik Larsson til fotbollskanalen.

– Det var en meget sen beslutning, der blev truffet omkring vores rolle i klubben. Det er en skam. Det betyder ikke så meget for mig, men at behandle Ronald Koeman på den måde – det fortjente han ikke.

– Efter alt det arbejde, vi havde gjort. Ronald Koeman havde ryddet op i klubben for at muliggøre ting, så jeg synes, at han fortjente at blive informeret tidligere (om sin fremtid, red.).

Avis: Chelsea-profil presser på for Barca-skifte

Henrik Larsson fortæller videre, at den store usikkerhed og manglende information fra ledelsen betød, at de aldrig kunne vide, hvorvidt de var på vej videre fra Barca eller ej, og at Laporta skulle have vist sig som en bedre leder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P