International Fodbold

Chelsea-stjerne i grimt brud med landshold: De spreder misinformation om mig

Hakim Ziyech er færdig som marrokansk landsholdsspiller. Han kan simpelthen ikke holde ledelsen ud.

Ziyech er færdig som landsholdsspiller

Hakim Ziyech fortalte for nogle måneder siden, at han ikke regnede med at komme tilbage på det marrokanske landshold efter en række kontroverser.

På trods af den udmelding har det marrokanske forbund valgt at udtage Chelsea-stjernen. Nu er ordene dog blevet mere skarpe fra Ziyech.

– På trods af, at jeg har givet alt til landsholdet i de sidste seks år og har støttet landsholdet i hele mit liv, så bliver ledelsen ved med at sprede misinformation om mig og mit engagement til mit land. Deres opførsel har gjort det umuligt for mig at fortsætte på landsholdet, skriver Ziyech på Instagram.

Rig mod fattig? Newcastle tabte til Chelsea

Ziyech er født i Holland, men har dobbelt statsborgerskab og valgte i den forbindelse at repræsentere Marokko, der ifølge Ziyech ikke sætter pris på hans engagement i landet.

– Jeg hørte, at jeg ville blive udtaget på samme tidspunkt som alle andre. Derfor kommer jeg nu med denne udmelding, for at I alle kan høre sandheden direkte fra min mund, slutter Ziyech.

Nu ønsker Ziyech at holde sit fokus på Chelsea, der dog også har haft problemer i de sidste dage, da sanktioner mod Roman Abramovich har ramt hårdt i Vestlondon.

Hakim Ziyech kom til Chelsea i 2020, og er på kontrakt i den blå del af London til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P