3F Superligaen

Pione Sisto valgte FCM til trods for tilbud om kæmpe-løn i FCK

Det var næppe lønnen, der afholdte Pione Sisto fra at skifte til FCK, da han vendte retur til Danmark i sommeren 2020.

Pione Sisto kunne vælge mellem både FCK og FC Midtjylland, da han vendte tilbage til Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tilbage i sommeren 2020 udspillede der sig lidt af et transferdrama mellem F.C. København og FC Midtjylland, da Pione Sisto forlod spansk fodbold og i stedet vendte retur til Danmark.

FC Midtjylland endte med at løbe med Pione Sistos underskrift efter et par hektiske døgn, men ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så skyldes det hvert fald ikke et dårligt løn-tilbud i FCK.

Ekstra Bladet skriver nemlig, at F.C. København allerede havde bestilt et lægetjek til Pione Sisto, og var samtidig villige til at tilbyde ham en af de højeste lønninger i klubben.

Havde Pione Sisto takket ja, var han således blevet den tredjebedst betalte spiller i FCK, kun overgået af Andreas Bjelland og Carlos Zeza.

Pione Sisto endte som bekendt med at takke nej til lønnen og en femårig kontrakt i FCK, og vendte i stedet hjem til FC Midtjylland. Her mener Ekstra Bladet at vide, at den tekniske offensivspiller tjener omkring 4,5 millioner kroner om året, hvilket gør ham til en af de bedst betalte spillere i klubben sammen med Erik Sviatchenko.

Foruden lønnen om 4,5 millioner kroner skulle Pione Sisto desuden også have fået indskrevet en række bonusser i kontrakten, der samlet set kan udløse flere millioner kroner.

Sviatchenko inden topbrag mod FCK: De ser rigtig stærke ud

Søndag spiller de involverede parter mod hinanden i et topbrag af en Superliga-kamp, når FC Midtjylland tager imod F.C. København på hjemmebane klokken 18.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P