Premier League

Avis: Storklub øjner muligheden for at hente Lukaku

Romelu Lukaku kan meget vel være på vej tilbage til Inter i Italien, skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport.

Romelu Lukaku kan forlade Chelsea og Premier League til fordel for Inter i Serie A.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Situationen i Chelsea er lige nu lig med kaos for de ansatte, herunder spillerne.

Nu skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at den fysisk stærke angriber, Romelu Lukaku, har givet udtryk for, at han ønsker at vende retur til Inter.

Avisen skriver videre, at Inter ligeledes skulle være interesserede i at hente Lukaku hjem, efter han forlod dem i sommer.

La Gazzetta dello Sport mener dog at vide, at der er tre kriterier, som et eventuelt skifte vil skulle leve op til, for at det kan lade sig gøre.

Først og fremmest skal Roman Abramovich lykkes med at sælge Chelsea, da man ikke regner med, at Marina Granovskaia, der er Abramovichs’ højre hånd, vil være villig til at sælge Lukaku til en pris, som Inter kan betale for.

Dernæst forudsætter aftalen, at der i første omgang skal være tale om et lejeophold for Lukaku i Inter, da Milano-klubben ikke har et tilstrækkeligt økonomisk råderum på nuværende tidspunkt.

Total kaos: Chelsea nærmer sig konkurs, mens bankkonti er blevet fastfrosset

Det tredje og sidste kriterie er, at Romelu Lukaku skal være villig til at gå betragteligt ned i løn. Ifølge den italienske avis tjener han lige nu i omegnen af 93 millioner kroner om året, men et skifte til Inter vil kræve, at han går ned på sin tidligere løn i Inter, hvilket er omkring 55 millioner kroner om året.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P