Europæisk Fodbold

Hotte Lindstrøm begejstret efter europæisk sejr: Vi har stor kvalitet!

22-årige Jesper Lindstrøm har haft en forrygende sæson i Eintracht Frankfurt. I går spillede han så igen en nøglerolle, da han leverede assisten til sejrsmålet over Real Betis.

Jesper Lindstrøm i aktion mod Real Betis i Europa League
Foto: Angel Fernandez/AP/Ritzau Scanpix

Den tidligere Brøndby-komet, Jesper Lindstrøm eller bare ‘Jobbe’, har i den grad etableret sig i sin tyske klub, Eintracht Frankfurt.

Her har den unge dansker været garant for fem scoringer og tre assists i Bundesligaen, og i går leverede han så en assist i Frankfurts vitale 2-1 sejr ude over formstærke Real Betis i Europa League.

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det er noget, som den offensive kreatør er jævnt godt tilfreds med. Ifølge Lindstrøm, besidder Frankfurt nemlig store kvaliteter for at kunne begå sig europæisk, hvilket de har vist ved flere lejligheder.

– Sejre som denne er med til, at vi genvinder vores selvtillid. Vi er nødt til at diske op med disse præstationer oftere (sejren over Betis, red.), for vi har både kvaliteten og karakteren til det, understreger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Fansene gav os de sidste procenter i dag (onsdag aften, red.), og det føltes nærmest som at spille på hjemmebane. Jeg elskede det, fortæller han afslutningsvis.

Benzema slår imponerende rekord i Champions League efter hattrick mod PSG

Jesper Lindstrøm og Frankfurt møder Betis i det omvendte opgør på hjemmebane næste torsdag kl. 21:00. Her har de altså en 2-1 sejr med fra første opgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P