3F Superligaen

Superliga-træner: Kvindefodbold har gjort mig til et bedre menneske

FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, fortæller i en video på FC Nordsjællands egen hjemmeside, at kvindefodbold har gjort ham til et bedre menneske.

Kvindefodbold har gjort FC Nordsjælland Superliga-træner Flemming Pedersen til et bedre menneske.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den 8. marts er kvindernes internationale kampdag, men FC Nordsjælland har valgt at lave det til “International Women’s Week” for at bryde fordomme i kvindefodbold. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

I den anledning har klubben lagt en video ud, og FC Nordsjælland skriver i den forbindelse, at FC Nordsjællands cheftræner for Superliga-holdet, Flemming Pedersen, sparrer og samarbejder med Kvindeliga-holdets cheftræner, Carmelina Moscato.

Samarbejdet med Carmelina Moscato har tydeligvis gjort et indtryk på Flemming Pedersen, der i videoen fortæller om betydningen af kvindefodbold for ham.

– Jeg er blevet et bedre menneske, efter der er kommet kvindefodbold på programmet i FC Nordsjælland og et større fokus på kvindefodbold i Danmark. Måske lyder det for højtragende, men det er faktisk sådan jeg føler det, siger Superliga-træneren uden at uddybe videre om, hvorfor kvindefodbold har gjort ham til et bedre menneske.

FC Nordsjælland oprettede sit kvindehold tilbage i 2017, og allerede i 2019 rykkede holdet op i landets bedste kvinderække, Elitedivisionen.

– Min historik med kvindefodbold er jo forholdsvis ny, for jeg har først stiftet bekendtskab med kvindefodbold, da det blev introduceret i FC Nordsjælland. Inden da havde jeg ikke kunnet forestille mig, at jeg ville hverken se eller beskæftige mig med kvindefodbold, siger Flemming Pedersen.

Superligaens største træner er kåret: Ståle Solbakken løber med hæderen

FC Nordsjælland oplyser videre, at Superliga-spillerne til kampen mod SønderjyskE fredag den 11. marts vil spille med kvindespillernes navne på ryggen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P