3F Superligaen

Ekspert: Der er linet op til en fyring af David Nielsen

TV3 Sports ekspertkommentator, Jesper Thygesen, mener, at der efterhånden er linet op til en fyring af David Nielsen i AGF.

David Nielsen kan risikere at blive fyret i AGF hvis top seks i Superligaen ikke lykkes.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF er faretruende tæt på at misse målet om at komme i top seks, inden Superligaen snart bliver opdelt i mesterskabsspil og nedrykningsspil.

Kombineret med en ny sportschef i AGF, kan det i sidste ende koste David Nielsen rollen som cheftræner i klubben. Det mener TV3 Sports ekspertkommentator Jesper Thygesen.

– Der er linet op til, at han kan blive fyret. Der er kommet ny sportschef (Stig Inge Bjørnebye, red.), og tit og ofte vil de gerne sætte deres eget hold med en ny træner, siger han, og fortsætter:

– Kalenderåret 2021 var ikke nogen succes for David Nielsen, og starten på det nye år har heller ikke været nogen succes. Der er hentet rigtig mange dyre spillere ind sidste sommer som skal fungere, og de skal i top seks.

Wilshere endnu ikke at finde i startopstillingen for AGF

AGF er inden opgøret mod FC Nordsjælland fem point efter Randers FC på sjettepladsen. Kampen mellem AGF og FC Nordsjælland blev fløjtet i gang klokken 19.00 mandag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P