International Fodbold

Tragedie under kamp i Mexico: Vold på tribunerne, invasion af banen og meldinger om flere dræbte

Der udspillede sig uhyggelige scener blandt tilskuerne ved kampen mellem Querétaro og Atlas i den bedste mexicanske række, hvor der meldes om flere tilskadekomne og dræbte.

Uhyggelige scener fra Mexico.
Foto: Eduardo Gomez/AFP/Ritzau Scanpix

Opgøret mellem Querétaro og Atlas i den bedste mexicanske række blev natten til søndag dansk tid afbrudt midtvejs i anden halvleg.

Det skyldes, at tribunerne pludseligt blev forvandlet til en slagmark, da der opstod voldsom tumult blandt fansene.

Tumulten udviklede sig videre til decideret vold, som spredte sig rundt på stadion. Det resulterede blandt andet i, at flere af fansene løb ned på banen, hvor slåskampene fortsatte, og de to hold flygtede derfor ind i omklædningsrummene.

Der er siden dukket en masse videoer og billeder op fra episoden på de sociale medier, hvor man tydeligt kan se fans slå, sparke og trampe på hinanden. Flere af de involverede ser desuden ud til at benytte sig af våben.

Ifølge nyhedsbureauet NTB, har en mexicansk journalist oplyst, at der skulle være 17 omkomne fra episoden. Det er dog ikke blevet bekræftet af myndighederne.

De offentlige udmeldinger lyder derimod på 22 sårede. Heraf er ni blevet bragt til hospitalet, og to af dem skulle befinde sig i kritisk tilstand.

Præsidenten for den bedste mexicanske fodboldrække, også kendt som Liga MX, har siden udtalt sig på Twitter.com.

– Uacceptabel og uheldig vold på Estadio Corregidora i Queretaro, skriver Liga MX-præsidenten Mikel Arriola og fortsætter:

– De ansvarlige for den manglende sikkerhed på stadion vil blive straffet på eksemplarisk vis. Sikkerheden for vores spillere og fans er det vigtigste!

Norwich-spiller var rasende efter duel – Indså det var Eriksen: Se klippet her

Mikel Arriola oplyser videre, at kampen af sikkerhedsmæssige årsager ikke bliver genoptaget.

Du kan se billeder fra episoden herunder. Vi advarer om voldsomme billeder.

REUTERS/Victor Pichardo
(Photo by EDUARDO GOMEZ / AFP)
(Photo by AFP)
(Photo by EDUARDO GOMEZ / AFP)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P