3F Superligaen

Niels Frederiksen: Svær dag på kontoret

Brøndby snød Silkeborg IF for de tre point i søndagens sene Superliga-kamp, og Brøndby-træner Niels Frederiksen medgiver, at det var en "hård dag på kontoret".

Brøndby vandt 0-1 ude mod Silkeborg IF i Superligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Silkeborg vandt på stort set alle statistiske parametre, dog med undtagelse af den vigtigste: mål.

Således kunne Brøndby stik mod spil og chancer trække sig sejrrigt ud af opgøret i Silkeborg med en 0-1 sejr.

Niels Frederiksen var efterfølgende i studiet, hvor han i et interview med TV3+ satte ord på kampen.

– Det var en svær dag på kontoret for os, det er der ingen tvivl om. Silkeborg spiller rigtig fint, det har de gjort længe, og gør det igen i dag. Især på kunstgræsbanen, siger Niels Frederiksen til TV3 og uddyber:

– I første halvleg er vi på hælene. Silkeborg spiller rigtig fin fodbold, og vi havde svært ved at fange dem.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Brøndby kom bedre med i anden halvleg, selvom det fortsat var Silkeborg, der dominerede kampen. Her peger Niels Frederiksen selv på en taktisk ændring af Brøndbys presspil, som en af årsagerne til den bedre anden halvleg for klubben fra Vestegnen.

Selvom Brøndby i store dele af kampen, især i første halvleg, nærmest blev udspillet af Silkeborg, er der ikke kun utilfredshed at spore hos Niels Frederiksen.

– Vi er ikke tilfredse med den kvalitet, vi har på bolden i dag. Men vi er tilfredse med, at vi for tredje kamp i streg holder clean sheet, og spillerne viser en fantastisk fin moral. De kommer ud og leverer en fin præstation i anden halvleg, selvom spillet ikke fungerer, og så slår vi altså til på en af de to store chancer vi har i kampen.

Matchvinder Kvistgaarden: Jeg har drømt om denne dag

– Når jeg lægger hovedet på puden engang i nat, så er pointene vigtigere end spillet for mig, konstaterer Niels Frederiksen.

Du kan se interviewet med Niels Frederiksen i klippet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P