Dansk Fodbold

Drømmestart for Skov Olsen i Belgien: Sætter imponerende rekord

Andreas Skov Olsen har fået en forrygende start i belgisk, hvor han har sat en ny rekord for Club Brugge.

Andreas SKov Olsen har fået en flyvende start for Club Brugge.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen forlod som forventet Serie A og Bologna i vinterens transfervindue. Her var det Club Brugge i Belgien, der løb med den danske landsholdsspillers underskrift, og det er den belgiske klub nok mere end almindeligt tilfreds med.

Officielt: Andreas Skov Olsen skifter til belgisk fodbold

I hvert fald har Andreas Skov Olsen fået en flyvende start i Belgien, hvor han efter fire kampe har formået at slå klubrekorden for at være den spiller, der har været involveret i flest mål efter sine første fire kampe fra start. Det skriver statistikvirksomheden Opta, hvis data går tilbage til sæsonen 2014/2015.

Andreas Skov Olsen og Club Brugge har vundet de fire seneste kampe, hvor han er startet inde, og her er det blevet til en samlet målscore på 14-2 for den belgiske storklub. Andreas Skov Olsen har med tre mål og fire assists været involveret i halvdelen af klubbens mål, og det er altså ny rekord i klubben.

Norwich-spiller var rasende efter duel – Indså det var Eriksen: Se klippet her

Club Brugge sejrede lørdag 5-0 over Seraing, hvor Andreas Skov Olsen kunne notere sig for to mål og et enkelt assist. Du kan se danskerens højdepunkter fra kampen i tweetet nederst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P