3F Superligaen

Pibekoncert: AaB glipper mulighed for at sikre sig mesterskabsspil efter remis mod Vejle

AaB og Vejle Boldklub spillede søndag uafgjort i et målløst Superliga-opgør, og AaB er dermed fortsat ikke sikret top seks endnu.

AaB og Vejle Boldklub spillede 0-0 i Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kampen mellem AaB og Vejle Boldklub går næppe over i historien som en af de mest underholdene kampe.

AaB kunne med en sejr søndag eftermiddag sikre sig top seks, og dermed at være en del af mesterskabsspillet i Superligaen, men efter et målløst opgør mod Vejle Boldklub, er den nordjyske klub fortsat uden garanti lidt endnu.

AaB skulle samtidig forsøge at rejse sig efter 1-4 lussingen hjemme mod Silkeborg i forrige weekend, og Vejle skulle derimod forsøge at skrabe point sammen til det kommende nedrykningsspil. Med 0-0 resultatet lykkedes begge klubber delvist med opgaven.

Opgøret bar præg af to hold, der ikke for alvor formåede at få spillet til at flyde, og trods chancer til begge mandskaber blev det aldrig til mål.

Iver Fossum stod for et af kampens bedste bud på et mål, da han med et veludført frispark efter en times spil ramte stolpen.

I kampens absolut døende sekunder var Vejles anfører, Denis Kolinger, tæt på at heade bolden i mål efter et indlæg, men AaB’s Jacob Rinne var vågen på stregen.

Umiddelbart efter Denis Kolingers chance blev kampen fløjtet af, hvilket udløste en pibekoncert hos en del af AaB’s fans.

Selvom AaB’s fans signalerede utilfredshed med pibekoncerten, virkede de to mandskaber jævnt tilfredse med at dele pointhøsten. AaB fik ikke sikret sig adgang til mesterskabsspillet, men det ene point er stadig et skridt på vejen. I den anden ende af tabellen skal Vejle kæmpe med næb og kløer for hvert eneste point i kampen om at undgå nedrykning.

To sygdomsramte Brøndby-spillere misser Silkeborg-kamp

Kampens resultat betyder samtidig, at AaB kan blive overhalet på fjerdepladsen i Superligaen af Silkeborg IF, der søndag klokken 18.00 tager imod Brøndby hjemme. Vejle Boldklub holder fortsat fast i 11. pladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P