Premier League

Manchester United favoritter til køb af 80 millioner euro dyr Serie A-spiller

Manchester United skulle angiveligt være favoritter til at købe Lazio-spilleren Sergej Milinkovic-Savic for et større millionbeløb.

Manchester United skulle ifølge to italienske medier være interesseret i at købe Lazios Sergej Milinkovic-Savic til sommer.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United står til at miste flere profiler i sommerens transfervindue, hvor spillere som Paul Pogba og Jesse Lingard begge har kontraktudløb med klubben og ikke forventes at forlænge.

“The Red Devils” kan derfor blive tvunget til at styre deres midtbane, hvis de to profiler skulle forsvinde, når transfervinduet åbner. Det skulle United ifølge to italienske medier dog også være klar til, hvor de har udset sig en Serie A-spiller.

Ifølge Il Messagero og LazioNews24 skulle Manchester United nemlig være favoritter til at sikre sig Lazio-spilleren Sergej Milinkovic-Savic’ underskrift.

United-profil i spil til Manchester-derby

Den serbiske midtbanespiller har været en profil i Serie A i flere år, og den 27-årige Lazio-spiller har i denne sæson spillet 36 kampe, hvor det er blevet til otte mål og ni assist.

Hvis Manchester United vil købe Milinkovic-Savic, så skulle prisen ifølge de to italienske medier ligge på omkring 80 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P