International Fodbold

Dolberg og Nice løb med alle tre point mod Messi & Co

Kasper Dolberg og resten af Nice-mandskabet vandt lørdag 1-0 over PSG.

Kasper Dolberg og resten af Nice vandt lørdag 1-0 hjemme mod Messi og resten af PSG i Ligue 1.
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var dømt topopgør i fransk fodbold, da Nice lørdag vandt 1-0 hjemme over PSG i Ligue 1.

Selvom det var et topopgør, og selvom Nice havde hjemmebanefordelen, må PSG nok altid regnes for at være favoritter i Ligue 1-kampene.

Ikke destomindre lykkedes det for Nice, der stillede med Kasper Dolberg fra start, at tage alle tre point mod Messi & co, der altså ikke fik scoret mod Nice-defensiven.

Kampen lignede længe en uafgjort, men efter 88 minutter kunne Andy Delort, der var blevet skiftet ind i stedet for Kasper Dolberg, gøre det til 1-0. Efter seks minutters tillægstid var det fortsat stillingen, og dommerens slutfløjt forvandlede det dermed til et resultat.

At holde nullet mod stjerner som Messi, Neymar og Angel Di Maria, der alle var med fra start for PSG, er en imponerende præstation, og lørdagens sejr kan da også ende med at sikre Nice en Champions League-adgangsgivende placering i Ligue 1.

Selvom PSG smed point i Nice, er det nok ikke noget, der kommer til at holde spillerne fra det stjernespækkede mandskab vågne om natten. I hvert fald har PSG fortsat et hul på 13 point ned til andenpladsen, som nu bliver indtaget af netop Nice.

PSG-profil bekræfter: Vi er i kontraktforhandlinger

PSG skal nu forsøge at rejse sig til onsdagens returopgør i Champions League ude mod Real Madrid, hvor den franske hovedstadsklub vandt det første opgør med 1-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P