Chelsea fik hul på bylden: tre mål på otte minutter

Efter 0-0 ved pausen i Premier League-kampen mellem Chelsea og Burnley, fik Chelsea pludseligt hul på bylden og vandt 0-4.

Kai Havertz blev dobbelt målscorer for Chelsea i kampen mod Burnley i Premier League.

Chelsea vandt lørdag 0-4 ude mod Burnley, efter en første halvleg uden mål.

Chelsea havde svært ved at få åbnet helt op for Burnley-forsvaret i første halvleg, men efter pausen kom der andre boller på suppen.

Hvad Chelsea-manager Thomas Tuchel helt præcist har sagt i omklædningsrummet i pausen vides endnu ikke, men Chelsea skulle ikke bruge mere end ti minutter af anden halvleg på at score tre mål.

Efter 47 minutter var det Reece James, der kunne gøre det til 0-1 for Chelsea. Det blev samtidig startskuddet til otte minutter, hvor Chelsea formåede at score tre gange.

Efter 52 minutter var det så Kai Havertz til 0-2, inden han tre minutter senere, efter 55 minutters spil, kunne gøre det til 0-3 for Chelsea.

Efter 69 minutter kunne Chelseas amerikanske spiller Christian Pulisic så definitivt lukke og slukke Burnleys drømme om comeback, da han gjorde det til 0-4, hvilket også blev kampens resultat.

Mulig Chelsea-køber: Snart hejser vi det tyrkiske flag i London

Med sejren tager Chelsea tre vigtige point i kampen om at holde sig til i toppen af Premier League, mens man samtidig lægger afstand til de øvrige klubber i kampen om top fire. For Burnleys vedkommende betyder resultatet, at man fortsat befinder sig under nedrykningsstregen.

Eriksen med første start for Brentford: Bryder dårlig Brentford-stime

I Premier Leagues øvrige kampe vandt Aston Villa med 4-0 over Southampton, mens nyrige Newcastle vandt 2-1 mod Brighton. Aston Villa og Newcastle ligner dermed to klubber, der er lykkedes helt og aldeles med at trække sig væk fra bundstriden i Premier League.

Længere oppe i tabellen tabte Wolves med 0-2 hjemme mod Joachim Andersen og Crystal Palace, og Wolves ligner dermed en klub, der får meget svært ved at holde sig til at kampen om de vigtige top fire-placeringer.