3F Superligaen

Viborg bekræfter: Ny dialog med AaB om Lars Friis

Viborg FF's sportchef, Jesper Fredberg, bekræfter fredag, at klubben igen er i dialog med AaB om et salg af deres tidligere cheftræner, Lars Friis.

Lars Friis Viborg AaB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Selv om Viborg FF har fået en ny cheftræner i Jacob Friis, så har de stadig deres tidligere cheftræner, Lars Friis, på lønningslisten. Det skyldes, at Lars Friis har underskrevet en forhåndsaftale med AaB gældende fra den 1. august.

AaB og Viborg har allerede været i dialog omkring at øjeblikkeligt skifte for Lars Friis, men de to klubbers sportschefer, Inge André Olsen og Jesper Fredberg, har ikke kunne blive enige om en økonomisk aftale.

FC Midtjylland tilbage på sejrssporet mod Viborg

Viborg tabte fredag aften til FC Midtjylland med 3-1 på MCH Arena, og inden kampen kunne Jesper Fredberg fortælle TV3 Sport, at klubberne nu igen er påbegyndt en dialog.

– Jeg vil konstatere så meget, at der er en dialog i øjeblikket, men vi er trods alt så langt fra hinanden, at vi ikke er blevet enige om tingene endnu, men en dialog er trods alt bedre end ingenting.

– Man kan jo faktisk kalde det langtrukken, men det er ikke op til mig, hvor lang tid det skal tage der her. Vi har forholdt os til den situation, vi er i. Vi har fået Jacob (Friis, red.) ind rigtig hurtigt, og så er vi kørt videre.

– Så er det selvfølgelig klart at for Lars’ skyld, og jeg tænker også for AaB’s skyld, at så må det være rart, at få det afklaret, og det er jo det, som vi forholder os til. Kan man finde en løsning, så er det rigtig godt for alle parter, og kan man ikke det, så forholder vi os egentlig bare til det situation vi er i fra start af, og så kører vi bare videre derfra.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P