LaLiga

Medie: Barca tilbyder gigantisk løn til Haaland

Ifølge den spanske avis Sport, har Barca tænkt sig at tilbyde Erling Haaland 190 millioner euro for at skifte til den catalanske storklub.

FC Barcelona vil tilbyde en kæmpe løn til Erling Haaland.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erling Haalands fremtid er et af de mest vedvarende og omtalte emner i fodboldverdenen.

Det norske stjerneskud er blevet rygtet til Real Madrid, Manchester United, Manchester City og FC Barcelona, bare for at nævne nogle af klubberne, men nu skulle sidstnævnte være på vej med at konkret bud.

Det skriver den spanske avis Sport, baseret på informationer fra Deportes Quatro. FC Barcelona skulle således være i færd med at forberede en lønpakke af de helt store til Erling Haaland.

FC Barcelonas præsident tilbyder hjælp til ukrainere: Lad os stoppe krigen!

Hvis Erling Haaland siger ja til at trække i Barca-trøjen de fem kommende år, står han ifølge de spanske medier til at blive betalt 190 millioner euro over den femårige periode. Det svarer til lidt mere end 1,4 milliarder danske kroner.

Der skulle her være tale om en ordning, hvor Erling Haaland får udbetalt 20 millioner euro det første år, 30 millioner året efter og 40 millioner euro det tredje år. De sidste to år lyder begge på en årsløn i omegnen af 50 til 55 millioner euro, svarende til et sted mellem 371 og 409 millioner danske kroner om året.

Medie: Barca forlænger med veteran

Det forlyder sig videre, at FC Barcelonas cheftræner, Xavi, skulle have besøgt Erling Haaland i Tyskland for at snakke nærmere om fremtiden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P