3F Superligaen

Brøndby-træner: Vi er et stykke efter

Brøndby er med afstand det formmæssigt bedste hold i Superligaen, men alligevel er de et stykke efter både FC Midtjylland og F.C. København, hvis man ser på andre parametre end lige tabellen, mener Brøndbys træner Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen Brøndby
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

28 point ud af 30 mulige.

Der kan ikke være den store tvivl om, at Brøndby IF for alvor har spillet sig ind i mesterskabskampen, men alligevel halter de efter de to øvrige tophold i ligaen – FC Midtjylland og F.C. København, mener cheftræner Niels Frederiksen.

– Man kan sige, at de har større og flere profiler, end vi har. De har en del mere erfaring, og de har investeret mere i deres trupper, end vi har, så naturloven vil sige, at vi er et stykke efter, og det vil jeg også sige, at vi er, hvis vi ser over en hel sæson, siger Niels Frederiksen til Tipsbladet.

Med den seneste stime har Brøndby hentet hele 13 point på FC Midtjylland og ni point på F.C. København over de seneste ti kampe.

Niels Frederiksen understreger da også, at holdet også var bagud i sidste sæson, hvor det vel at mærke endte med klubbens første danmarksmesterskab siden 2005.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P