Guardiola forstår ikke dommerne efter kontroversiel situation: Jeg troede, det var offside

Manchester City skrabede sejren i land lørdag aften, da de besøgte Goodison Park og Everton, men aftenen vil blive husket for en kontroversiel dommerkendelse.

Soccer Football - Premier League - Everton v Manchester City - Goodison Park, Liverpool, Britain - February 26, 2022 Everton manager Frank Lampard and Manchester City manager Pep Guardiola after the match REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Lørdag aften tørnede Manchester City og Everton sammen – aftenen vil blive husket for en flot gestus, der fandt sted før kampen, hvor Manchester Citys Oleksandr Zinchenko var efterladt grædefærdig, men også for en situation mod kampens afslutning.

Ved stillingen 1-0 med ti minutter tilbage af kampen brugte Rodri hånden i eget straffesparksfelt. Kampens dommer Paul Tierney så det ikke, men Chris Kavanagh sad i VAR-bilen og kunne gribe ind.

Efter et par minutters pause vurderede VAR-dommeren, at beviserne ikke var stærke nok, og kampen fik lov at fortsætte. Det vækkede store følelser fra Everton-manager Frank Lampard, der sammenlignede Kavanagh med sin treårige datter. Pep Guardiola tog det anderledes afslappet.

– Jeg så det ikke, men VAR gjorde måske med deres gennemgang. Men jeg troede, at dommeren dømte offside fra det opbyggende spil, men jeg ved det ikke. Jeg så i hvert fald ikke straffesparket, siger Guardiola, der dog ikke blev alt for nervøs over ventetiden.

– Nej! Alle ved det! Hver eneste gang, så er VAR der, og så må jeg vente, så ja, siger en kæk Guardiola ifølge beIn Sports.

Sent lørdag aften fortalte Premier Leagues ‘Match Centre’, at de efter kampen vurderer, at der skulle have været dømt straffespark til Everton.

Pep Guardiola var heldige i denne omgang, og holder fortsat Liverpool på distance i tabellen.