Premier League

Eriksen reflekterer: Hårde måneder fysisk og psykisk

Christian Eriksen reflekterede efter sin debut over de seneste måneder, hvor han har arbejdet frem mod sit comeback, der endelig kom lørdag eftermiddag.

Eriksen tæmmer bolden

Christian Eriksen fik lørdag eftermiddag debut for Brentford efter over et halvt år på sidelinjen. Comebacket fra hjertetilfældet var for danskeren et helt særligt øjeblik.

– Det var meget meget specielt. Netop med alt den tid der er gået. Verden er gået videre, jeg har været udenfor og har skullet starte karriere og liv forfra, og komme tilbage til den hverdag vi har i dag. Det har været mange hårde måneder, både fysisk og psykisk. Heldigvis står vi nu et godt sted. Det kan jeg kun takke familie og læger for, siger Eriksen til TV3+.

Og den danske landsholdsstjerne er helt sikker på, hvilken rolle han skal indtage for Brentford.

– Jeg skal bidrage med point, lave nogle assist og nogle mål og sørge for, at vi kan vinde nogle kampe og spille noget flot fodbold. Det handler jo meget om point, siger danskeren.

Eriksens debut var lyspunktet for Brentford i skrækkelig kamp

Christian Eriksen kom ind ved stillingen 0-2, mens Brentford blot havde 10 mand på banen, og derfor kunne han heller ikke gøre det store. Nederlaget får dog ikke lov til at fylde så meget.

– Pisse irriterende at vi taber, men at have været gennem sådan en dag som i dag tror jeg fylder mere end resultatet. Jeg er sikker på, at jeg er glad i morgen, slutter Christian Eriksen.

Kampen endte 0-2, og Brentford har blot tre point ned til stregen inden de sidste 11 kampe i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P