Premier League

Conte med chokudmelding: Måske ikke den rette for Tottenham

Tottenham tabte onsdag aften til Burnley, og efter kampen fortalte klubbens manager, Antonio Conte, at han måske ikke er den rette mand til jobbet.

Tottenhams italienske manager, Antonio Conte, fortæller ærligt efter nederlaget til Burnley, at han måske ikke er den rette mand til jobbet.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Antonio Conte blev hentet ind som den helt store frelser i Tottenham, da den italienske træner overtog managersædet i London-klubben efter portugisiske Nuno Espírito Santo.

Tottenham har dog tabt fire ud af deres sidste fem kampe i Premier League, hvor nederlaget til Burnley onsdag aften var det seneste i rækken. Presset på Conte stiger dermed, hvilket den tidligere Inter-træner nu også selv sætter ord på.

– Måske er jeg ikke så god. Tottenham ringede til mig for at ændre på tingene – men jeg er et ærligt menneske. Vi gør alt for at ændre situationen, men det er ikke nok.

– Fire nederlag ud af fem mulige er ikke godt nok. Det sker normalt ikke for mig, siger Antonio Conte ifølge Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Mané og Salah blev igen de store helte – få onsdagens Premier League-overblik her

Derudover fortæller Tottenham-manageren også, at han måske slet ikke er den rigtige for klubben.

– Jeg bliver nødt til at snakke med klubben. Tottenham er nødt til at lave en vurdering på klubben og på mig. Vi bliver nødt til at finde den bedste løsning. Jeg beklager.

– Trænerne kan skiftes ud, men spillerne vil altid være det samme… men resultater ændrer sig ikke.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
United-profil afviser rygter om splittelse i truppen

– Jeg er åben for alle muligheder, fordi jeg ønsker at hjælpe Tottenham. Jeg er alt for ærlig til blot at lukke øjnene og fortsætte på denne måde ved at sige: “Okay, min løn er god,” for jeg har alt for høje ambitioner.

– Jeg er ikke særlig god til at forbedre situationen her, siger Conte.

Antonio Conte har siden ansættelsen stået i spidsen for Tottenham i 21 kampe, hvor det er blevet til 11 sejre, tre uafgjorte og syv nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P